“onze passie in het product, resulteert in perfectie in ons werk”

Over DALÉRO

Daléro BV is uw B2B-leverancier/importeur van GVK profielen, roosters en producten in Nederland met als operationele markt Europa. Daléro BV is gevestigd te Moergestel (NL) en heeft productie faciliteiten in Azië en Europa.

Door flexibiliteit, kwaliteit en prijsvoordeel zijn we perfect in staat om het juiste prijs/kwaliteit niveau te bieden voor de huidige markt. Met productielocaties die tevens een eigen glasvezelproductie omvatten houden wij grip op kwaliteit en prijs. Dit resulteert tevens in de mogelijkheid om snel te reageren op veranderingen in de markt. Daarnaast voldoet de productie aan alle regels en voorschriften, waaronder: ISO9001, ISO14001 en OHSAS18001. Ook hebben we een erkende test- en kwaliteitsafdeling om ervoor te zorgen dat uw producten voldoen aan de gewenste normen.

Onze focus is het vervaardigen van glasvezelversterkte (GVK) composiet producten en materialen op verzoek van onze gewaardeerde partners, wat betekent dat we geen voorraad houden. Wij bieden een reeks van standaardproducten aan maar kunnen uiteraard ook producten op maat leveren. 

Onze visie

DALÉRO BV streeft ernaar dat composiet-profielen en -producten even frequent gebruikt worden als de traditionele materialen die momenteel worden gebruikt. De voordelen zullen resulteren in voordelen voor markten zoals de bouw, infrastructuur, transport, energie, maritiem en offshore.

Onze business values

Vertrouwen
Vastberaden
Kwaliteit
Vragen? Of wilt u meer informatie of profielen ontvangen?