HVAC

Glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen bieden veel voordelen voor gebruik in de Heating, Ventilation and Air Conditioning (HVAC) industrie. GVK profielen hebben een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding, een zeer licht gewicht en perfecte elektrische isolatie-eigenschappen. Daarnaast hebben ze een uitzonderlijke corrosieweerstand. HVAC-systemen worden vaak geconfronteerd met vocht, chemicaliën en wisselende temperaturen. Bij het gebruik van profielen van traditionele materialen zoals staal, kan dit leiden tot corrosie. Bij GVK profielen heb je dit probleem niet. Deze profielen vormen dan ook een ideale oplossing voor toepassing in de HVAC-branche.

Onze kunststof profielen worden veel gebruikt tijdens het bouwen van luchtbehandelingskasten en koeltorens. Denk hierbij aan producten zoals een buis, koker, of hoekprofiel. Ook GVK-profielen op maat zijn mogelijk. Hierdoor kunt u uw eigen gewenste profielen ontwerpen. Deze flexibiliteit biedt mogelijkheden voor innovatieve en efficiënte ontwerpen, die de systeemprestaties en functionaliteit optimaliseren. Door specifiek te kiezen voor GVK-profielen, kunt u een langere levensduur en lagere onderhoudskosten garanderen op uw producten.

Wilt u meer weten over de opties die Daléro biedt voor de HVAC-branche? Neem contact met ons op

Contact opnemen

Toepassingen

  • Luchtbehandelingskasten
  • Koeltorens

 

HVAC Whitepaper

Wilt u weten waarom GVK de toekomst is voor de HVAC-branche?

Lees meer

Uitgelicht:

COMPOSIET IN JACHTHAVENS

Onze GVK roosters worden onder meer toegepast in jacht- en plezierhavens. Ze kunnen tegen zoet en zout water, roesten nooit, zijn supersterk én hebben een antislip toplaag. Hierdoor zijn ze perfect te gebruiken voor steigers en loopbruggen in deze havens.

Onze roosters zijn bovendien eenvoudig te monteren, gaan lang mee en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Dit maakt ons product tot hét alternatief voor een betere toekomst.