HVAC

Glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen bieden veel voordelen voor gebruik in de Heating, Ventilation and Air Conditioning (HVAC) industrie. GVK profielen hebben een uitstekende sterkte-gewichtsverhouding, een zeer licht gewicht en perfecte elektrische isolatie-eigenschappen. Daarnaast hebben ze een uitzonderlijke corrosieweerstand. HVAC-systemen worden vaak geconfronteerd met vocht, chemicaliën en wisselende temperaturen. Bij het gebruik van profielen van traditionele materialen zoals staal, kan dit leiden tot corrosie. Bij GVK profielen heb je dit probleem niet. Deze profielen vormen dan ook een ideale oplossing voor toepassing in de HVAC-branche.

Onze kunststof profielen worden veel gebruikt tijdens het bouwen van luchtbehandelingskasten en koeltorens. Denk hierbij aan producten zoals een buis, koker, of hoekprofiel. Ook GVK-profielen op maat zijn mogelijk. Hierdoor kunt u uw eigen gewenste profielen ontwerpen. Deze flexibiliteit biedt mogelijkheden voor innovatieve en efficiënte ontwerpen, die de systeemprestaties en functionaliteit optimaliseren. Door specifiek te kiezen voor GVK-profielen, kunt u een langere levensduur en lagere onderhoudskosten garanderen op uw producten.

Wilt u meer weten over de opties die Daléro biedt voor de HVAC-branche? Neem contact met ons op

Contact opnemen

Toepassingen

 • Luchtbehandelingskasten
 • Koeltorens

 

HVAC Whitepaper

Wilt u weten waarom GVK de toekomst is voor de HVAC-branche?

Lees meer

Hoe we werken? 

Daléro helpt u van idee tot en met de realisatie, en meer...

 • Icoon Dalero Idee Idee

  U heeft een idee waarbij maatwerk glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen of roosters kunnen worden toegepast. 

 • Icoon Dalero adviesgesprek Advies

  Daag ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts brengen al uw wensen in kaart en delen graag hun technische kennis en ervaring om uw vraagstuk tot een succes te maken.

  Contact

 • Icoon Dalero offerte Offerte

  Ontvang van ons een duidelijke offerte. Hierin worden naast onze scherpe prijs ook de levertijd en aanvullende (maatwerk) details met u gedeeld. Bij Daléro Composites staan we voor duidelijke communicatie, korte lijntjes en géén kleine lettertjes.

  Offerte

 • Icoon Dalero realisatie Realisatie

  We leveren hoogwaardige maatwerk profielen en -roosters volgens afspraak op de door u gewenste locatie zowel binnen als buiten Europa. Daléro zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind wordt gerealiseerd volgens uw wensen.

 • icoon en meer... En meer...

  Daléro stopt niet bij het leveren van een product. Door onze proactieve houding, eenvoudige manier van werken en consistente service gaan wij voor een langdurig partnerschap.