Over Daléro

Bij Daléro bent u aan het juiste adres voor hoogwaardige constructieve glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen en roosters. Als Nederlandse business-to-business leverancier richten wij ons op de Europese markt en bieden wij zowel standaard als maatwerkoplossingen.
Ons doel? Traditionele materialen herzien en deze vervangen door glasvezelversterkte kunststof producten.
 

onze passie voor het product resulteert in perfectie in ons werk

Hoge sterkte, laag gewicht

Onze producten hebben een hoge sterkte en een laag gewicht. Deze unieke combinatie zorgt ervoor dat onze roosters en profielen zelfs in de meest veeleisende omgevingen worden toegepast. 

U vindt onze producten onder meer in de (water- en wegen)bouw, bij jachthavens, in de energiesector, binnen de HVAC-branche, de (offshore) industrie en in de agrarische sector.

Image
Daléro | Composiet profiel

Een oplossing op maat

Wij gaan voor langdurige relaties met klanten en samenwerkingspartners. Als sparringpartner gaan we graag samen met u om tafel. We denken mee over uw probleem, uw behoeften en vooral: over de oplossing die we hiervoor kunnen bieden.

Binnen onze organisatie zijn de lijnen kort. Hierdoor kunnen we snel schakelen en houden we de kosten laag. Wilt u weten wat Daléro voor uw bedrijf kan betekenen? Neem dan contact met ons op.

Contact opnemen

De beste kwaliteit

Wij beschikken over een erkende test- en kwaliteitsafdeling. Zo zorgen we ervoor dat uw producten voldoen aan de gewenste normen. Onze productie voldoet aan alle regels en voorschriften, waaronder ISO9001, ISO14001, OHSAS18001 en EN13706.

Dalero - ISO

Daléro | Duurzaam Glasvezelversterkt Kunststof