Toepasbaar in elke industrie

Composiet, oftewel glasvezelversterkt kunststof (GVK), is niet alleen toepasbaar in elke industrie. Het vormt ook een zeer aantrekkelijke keuze in vergelijking met traditionele materialen zoals hout en metaal. GVK profielen en roosters zijn sterk, licht van gewicht en flexibel. Ze hebben een zeer lange levensduur van meer dan 50 jaar, zijn onderhoudsvriendelijk en snel en eenvoudig te installeren. Bovendien roest het materiaal niet en is het bestand tegen de meeste chemicaliën.

Benieuwd naar de voordelen die glasvezelversterkte kunststof profielen en roosters bieden voor uw branche? Bekijk dan de sectoren waarin Daléro actief is.

Image
Daléro Rooster

Uitgelicht:

COMPOSIET IN JACHTHAVENS

Onze GVK roosters worden onder meer toegepast in jacht- en plezierhavens. Ze kunnen tegen zoet en zout water, roesten nooit, zijn supersterk én hebben een antislip toplaag. Hierdoor zijn ze perfect te gebruiken voor steigers en loopbruggen in deze havens.

Onze roosters zijn bovendien eenvoudig te monteren, gaan lang mee en hebben weinig tot geen onderhoud nodig. Dit maakt ons product tot hét alternatief voor een betere toekomst.