Toepasbaar in elke industrie

Composiet, oftewel glasvezelversterkt kunststof (GVK), is niet alleen toepasbaar in elke industrie. Het vormt ook een zeer aantrekkelijke keuze in vergelijking met traditionele materialen zoals hout en metaal. GVK profielen en roosters zijn sterk, licht van gewicht en flexibel. Ze hebben een zeer lange levensduur van meer dan 50 jaar, zijn onderhoudsvriendelijk en snel en eenvoudig te installeren. Bovendien roest het materiaal niet en is het bestand tegen de meeste chemicaliën.

Benieuwd naar de voordelen die glasvezelversterkte kunststof profielen en roosters bieden voor uw branche? Bekijk dan de sectoren waarin Daléro actief is.

Image
Daléro Rooster

Hoe we werken? 

Daléro helpt u van idee tot en met de realisatie, en meer...

 • Icoon Dalero Idee Idee

  U heeft een idee waarbij maatwerk glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen of roosters kunnen worden toegepast. 

 • Icoon Dalero adviesgesprek Advies

  Daag ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts brengen al uw wensen in kaart en delen graag hun technische kennis en ervaring om uw vraagstuk tot een succes te maken.

  Contact

 • Icoon Dalero offerte Offerte

  Ontvang van ons een duidelijke offerte. Hierin worden naast onze scherpe prijs ook de levertijd en aanvullende (maatwerk) details met u gedeeld. Bij Daléro Composites staan we voor duidelijke communicatie, korte lijntjes en géén kleine lettertjes.

  Offerte

 • Icoon Dalero realisatie Realisatie

  We leveren hoogwaardige maatwerk profielen en -roosters volgens afspraak op de door u gewenste locatie zowel binnen als buiten Europa. Daléro zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind wordt gerealiseerd volgens uw wensen.

 • icoon en meer... En meer...

  Daléro stopt niet bij het leveren van een product. Door onze proactieve houding, eenvoudige manier van werken en consistente service gaan wij voor een langdurig partnerschap.