Keukenindustrie

GVK-profielen vinden hun toepassing in diverse branches, waaronder de keukenindustrie, waar ze bijvoorbeeld worden gebruikt om (natuursteen) keukenbladen te versterken onder het werkoppervlak. Deze versterking is zowel gericht op de algehele stabiliteit als op specifieke ondersteuning van kwetsbare delen, zoals uitsparingen voor wastafels of kookplaten.

Het gebruik van glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen voor het constructief verstevigen van natuursteen keukenbladen biedt verschillende voordelen. Onze GVK-profielen zijn super sterk, licht in gewicht en kalibreerbaar. Daarbij kunt u voor het toepassen van deze profielen hetzelfde gereedschap gebruiken als u nu al doet.

Wilt u meer weten over de mogelijkheden die Daléro biedt voor de keukenindustrie? Neem contact met ons op.

Contact opnemen

Toepassingen

 • Versteviging
 • Ondersteuning kwetsbare delen
 • Stabilisatie

Whitepaper keukens

Wilt u weten waarom GVK de toekomst is voor de keukenbranche?

LEES MEER

Hoe we werken? 

Daléro helpt u van idee tot en met de realisatie, en meer...

 • Icoon Dalero Idee Idee

  U heeft een idee waarbij maatwerk glasvezelversterkte kunststof (GVK) profielen of roosters kunnen worden toegepast. 

 • Icoon Dalero adviesgesprek Advies

  Daag ons uit voor een vrijblijvend adviesgesprek. Onze experts brengen al uw wensen in kaart en delen graag hun technische kennis en ervaring om uw vraagstuk tot een succes te maken.

  Contact

 • Icoon Dalero offerte Offerte

  Ontvang van ons een duidelijke offerte. Hierin worden naast onze scherpe prijs ook de levertijd en aanvullende (maatwerk) details met u gedeeld. Bij Daléro Composites staan we voor duidelijke communicatie, korte lijntjes en géén kleine lettertjes.

  Offerte

 • Icoon Dalero realisatie Realisatie

  We leveren hoogwaardige maatwerk profielen en -roosters volgens afspraak op de door u gewenste locatie zowel binnen als buiten Europa. Daléro zorgt ervoor dat uw project van begin tot eind wordt gerealiseerd volgens uw wensen.

 • icoon en meer... En meer...

  Daléro stopt niet bij het leveren van een product. Door onze proactieve houding, eenvoudige manier van werken en consistente service gaan wij voor een langdurig partnerschap.