Toepassingen voor maatwerk profielen

Op maat gemaakte GVK profielen (Glasvezel Versterkt Kunststof) zijn te gebruiken in een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën, waaronder:

Constructie
Op maat gemaakte GVK profielen zijn in de bouwsector te gebruiken voor structurele elementen, zoals balken, kolommen en spanten. Ze bieden een hoge sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen corrosie en vuur.

Infrastructuur
In de infrastructuurindustrie gebruikt men GVK profielen voor verschillende toepassingen, waaronder brugdekken, leuningen en elektriciteitspalen. Ze bieden een hoge sterkte, duurzaamheid en weerstand tegen corrosie en vuur.

Elektrisch
Op maat gemaakte GVK profielen zijn bruikbaar in elektrische toepassingen, zoals kabelgoten, ladderrekken en draagconstructies. Ze hebben uitstekende elektrische isolatie-eigenschappen, een hoge sterkte en weerstand tegen corrosie.

Maritiem
Op maat gemaakte GVK profielen zijn in de maritieme industrie te gebruiken voor scheepsrompen, dekken en andere structurele componenten. Ze bieden een hoge sterkte-gewichtsverhouding, weerstand tegen corrosie en waterabsorptie en een uitstekende weerstand tegen vermoeidheid.

Automobiel
GVK profielen zijn in de auto-industrie te gebruiken voor verschillende toepassingen, waaronder carrosseriepanelen, interieurcomponenten en structurele componenten. Ze bieden een hoge sterkte en stijfheid, hebben een licht gewicht en een uitstekende slagvastheid.

Op maat gemaakte GVK profielen zijn te gebruiken voor bijna alle toepassingen die een lichtgewicht, zeer sterk en duurzaam materiaal vereist met een uitstekende weerstand tegen corrosie, brand en vermoeidheid. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden voor uw organisatie? Neem dan contact met ons op. Bekijk ook onze standaard GVK profielen en kunststof profielen.

Contact