Kunststof roosters toepassen

GVK roosters kennen een breed scala aan toepassingen in verschillende industrieën en sectoren, dankzij hun unieke eigenschappen, waaronder een hoge sterkte, duurzaamheid en corrosiebestendigheid. Enkele veelvoorkomende toepassingen van GVK roosters zijn:

Industriële vloeren

GVK roosters zijn te gebruiken als vloer in industriële en commerciële faciliteiten. Hierbij profiteren gebruikers van het antislipoppervlak, de duurzaamheid en het vermogen om zware belastingen te weerstaan.

Looppaden en platformen

GVK roosters zijn te gebruiken om veilige en slipvaste looppaden en platforms te creëren in industrieën zoals water- en afvalwaterbehandeling, chemische verwerking en voedselverwerking.

Trappen en ladders

GVK roosters zijn te gebruiken bij het maken van trappen en ladders, vanwege de hoge sterkte en slipvaste eigenschappen.

Bruggen

GVK roosters zijn te gebruiken als lichtgewicht en corrosiebestendig alternatief voor traditionele brugdekmaterialen zoals hout en staal.

Maritieme toepassingen

In de maritieme industrie maakt men veel gebruik van GVK roosters vanwege de weerstand tegen zoutwatercorrosie en het vermogen om zware omgevingsomstandigheden te weerstaan. Wij zijn bijvoorbeeld leverancier van GVK jachthaven looproosters die we indien gewenst voorzien van een antislip gritlaag.

Olie- en gasindustrie

GVK roosters zijn in de olie- en gasindustrie te gebruiken voor toegangsplatforms, loopbruggen en dekken op offshore boorplatforms.

Transport

In de transportindustrie gebruikt men GVK roosters voor het dekken van vrachtwagens en opleggers, maar ook voor voetgangersbruggen en looppaden.

Bouwkundige toepassingen

GVK roosters zijn toepasbaar in bouwkundige toepassingen zoals gevelbekleding en zonwering, vanwege de esthetische aantrekkingskracht en duurzaamheid.

Agrarische sector en vijvers

GVK roosters zijn in de agrarische sector en vijverbouw te gebruiken voor vloeren, bordessen en vijverfilters.


Kortom, composiet roosters zijn een veelzijdige en duurzame oplossing voor uiteenlopende toepassingen in diverse industrieën en sectoren.

Wilt u meer weten over onze GVK roosters of de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op.

CONTACT