Wat is een GVK rooster?

Een GVK rooster is een glasvezelversterkt kunststof rooster: een rooster van een composiet materiaal gemaakt van een combinatie van hars en glasvezelversterking. GVK roosters hebben verschillende voordelen ten opzichte van traditionele materialen zoals staal, hout en aluminium, waaronder een hoge sterkte-gewichtsverhouding, corrosieweerstand, duurzaamheid en het feit dat ze weinig onderhoud vereisen. Benieuwd naar de mogelijkheden van GVK roosters in uw situatie? Bij Daléro denken we graag met u mee.

GVK roosters worden vaak gebruikt in industriële, commerciële en residentiële toepassingen waar de combinatie van sterkte, duurzaamheid en corrosieweerstand essentieel is. Hierbij kun je denken aan omgevingen waar blootstelling aan agressieve chemicaliën, hoge vochtigheid of extreme temperaturen wordt verwacht, zoals in afvalwaterzuiveringsinstallaties, chemische verwerkingsfaciliteiten, offshore booreilanden en voedselverwerkende fabrieken.

GVK roosters zijn maakbaar in een breed scala aan maten, diktes en configuraties voor verschillende toepassingen. Ze zijn verkrijgbaar in verschillende kleuren en met verschillende afwerkingen, waardoor ze een veelzijdige en esthetisch aantrekkelijke optie vormen voor vele situaties.

Wilt u meer weten over onze GVK roosters of de mogelijkheden voor uw organisatie?
Neem dan contact met ons op.

CONTACT